Adres

Zorgcentrum Winkheem
Borgweg 48
9951 BG Winsum

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Fijne feestdagen en een goede gezondheid

De gevolgen van de coronacrisis treffen ons allemaal. Maar voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is deze periode extra zwaar. We sturen u dit bericht om u te laten weten dat we u niet vergeten. We zien met u uit naar weer andere tijden en hopen elkaar dan weer te ontmoeten.

Beste bezoekers en belangstellenden van het Alzheimer Café, 

Sinds februari hebben we vanwege het coronavirus geen avond van het Alzheimer Café meer in verzorgingshuis Winkheem in Winsum kunnen organiseren. Gezien de huidige coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen ziet het er nog niet naar uit dat deze avonden begin 2021 alweer kunnen plaatsvinden. Maar gelukkig is er licht aan het eind van de tunnel en kan er hopelijk binnenkort worden gestart met het toedienen van het vaccin.

We hopen toch ergens in 2021 mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere belangstellenden weer op onze avonden te mogen ontvangen. 

We denken ook aan de zorgverleners die met hart en ziel, en vaak onder moeilijke omstandigheden, hun werk doen: Dank daarvoor!
Wij willen ook jullie graag een hart onder de riem steken.

Vrijwilligers en werkgroep van het Alzheimer Café Winsum e.o. wensen u onder deze bijzondere omstandigheden toch fijne feestdagen toe en een goede gezondheid.

Heeft u een vraag, een mooi initiatief of anderszins hulp nodig? Stuur een email naar
alzheimercafe.winsum@alzheimervrijwilligers.nl, dan kunnen we samen kijken waar we hulp kunnen bieden!

U mag ook telefonisch contact opnemen met Korrie Stevens, tel. 0595-442728.

Deze pagina maakt deel uit van