Alzheimercafé Groningen na maanden weer open

HOERA wat was het AC Groningen blij dat ze weer LIVE mochten op dinsdagavond 15 juni j.l. met de nodige richtlijnen in het Buurtrestaurant Bernlef (in een nieuw jasje gestoken) aan de Venuslaan 2.(eigen deur).

Een aantal vrijwilligers waren weer van de partij en de taken werden weer opgepakt. De bezoekers kwamen gestaag binnen en een aantal kenden elkaar al maar er waren ook wat nieuwe die eerst even de kat uit de boom keken.

En wie kwamen er ook binnen? onverwacht 2 bestuursleden van Alzheimer Nederland, maar dit had een reden. Er werd ook stil gestaan bij het afscheid van mij als coördinator gedurende 14 jaar. Na lang nagedacht te hebben geef ik het stokje over aan Elly Kolenberg. Wat een verwennerij met mooie boeketten bloemen die ik kreeg maakte het blij en vrolijk terwijl het ook best moeilijk was om min of meer afscheid te nemen.

Het was een ONTMOETINGSAVOND zonder specifiek onderwerp maar wel even stil staan wat Corona ons allemaal heeft gedaan. Een paar bezoekers hadden mooie indrukwekkende verhalen en velen luisterden. Elkaar ontmoeten onder het genot van koffie met wat lekkers, een borrel/frisdrank met een hapje was het doel van de avond, voor de zomerstop. Met een muziekje op de achtergrond werd er zelf nog even gedanst

Als vanouds ging iedereen weer met een goed gevoel naar huis en we gaan er vanuit dat op Dinsdagavond 21 september als Ingrid Keestra komt (schrijfster) dat het weer goed bezocht wordt!

WIJ GAAN ERVOOR! en voor iedereen Zomerse groetjes Elly en Yvonne.

 
Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door