Bestuurslid vrijwilligersbeleid

Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Groningen is op zoek naar bestuurslid Vrijwilligersbeleid. Je bent contactpersoon voor de vrijwilligers in jouw regio. Je vertaalt het vrijwilligersbeleid van Alzheimer Nederland naar je afdeling en verwoordt dit in het activiteitenplan. Je werkt nauw samen met de secretaris van de afdeling zodat mutaties in gegevens van actieve vrijwilligers verwerkt worden en je bent actief in het werven van nieuwe vrijwilligers. Je bent een kei in inspireren, enthousiasmeren en waarderen. Je kunt ongeveer 2 tot 4 uur per week voor dit werk vrijmaken.

 

Ben jij

  • Iemand die het leuk vindt om samen te werken in een team van vrijwilligers en hen te begeleiden en inspireren;
  • Makkelijk benaderbaar voor vrijwilligers en weet je hen aan de afdeling te binden?
  • Een netwerker of vind je het leuk om een netwerk op te bouwen in je regio?
  • Iemand die van aanpakken weet?

Dan komen we graag met je in contact.

 

Je werkzaamheden zijn

  • In samenwerking met de secretaris gebruik maken van het CRM systeem ontwikkeld door het landelijk bureau.
  • Je ontwikkelt een plan voor het werven van vrijwilligers.
  • Je onderhoudt het contact met de vrijwilligers verbonden aan de afdeling.
  • Je activeert vrijwilligers gebruik te maken van de mogelijkheden van deskundigheidsbevordering van Alzheimer Nederland.

 

Wij bieden

Trainingen, overleggen en bijeenkomsten gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering. Informatie via het Vrijwilligersplein. Ondersteuning van de coördinator Regionale activiteiten en overige medewerkers van kantoor. Reiskostenvergoeding en vergoeding van gemaakte onkosten. Een tweejaarlijkse landelijke vrijwilligersdag. Je ontvangt maandelijks de digitale nieuwsbrief en het vrijwilligersnieuws in je mailbox. Het vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland vormt een aanvulling op je Curriculum Vitae.

 

Solliciteren en opvragen van informatie kan bij Tineke Runia (voorzitter en bestuurslid belangenbehartiging) via onderstaande knop.

Deze pagina maakt deel uit van