Meedoen met een Alzheimer/Parkinsonkoor (APK)?

Oproep

Wie heeft belangstelling lid te worden van het Alzheimer/Parkinsonkoor koor (APK) in Noord Nederland (plaats nader te bepalen) o.l.v Hans de Liedjesman. Langs deze weg willen we inventariseren of er belangstelling is tot een koor (of koren) voor deze doelgroepen te komen in Groningen/Friesland/Drenthe.

Geef belangstelling zo spoedig mogelijk melden door een email te sturen met naam en woonplaats naar info@hansdeliedjesman.nl

Wat is het idee?

Een koor van A/P-patiënten dat samen ongedwongen gezellige en bekende liedjes zingt op een ontspannen, vertrouwelijke manier in een veilige omgeving. Emiel Hoefnagels met zijn koor is onze inspiratie https://www.facebook.com/emiel.hoefnagel.1

www.hansdeliedjesman.nl wil de muzikale verantwoordelijkheid nemen. Hij heeft ruime ervaring met de doelgroep door optredens in woonzorgcentra en beschermd wonen.

Aanvullende informatie

Een koorrepetitie zal zo’n 2-2½  uur in beslag nemen, bijvoorbeeld vanaf 09:30 uur ontvangst. Dan  koffie, repetitie, pauze en nog beetje zingen. En we denken eerst aan 1x per 2 weken of 1x per maand. Afhankelijk van de locatie zal er een bijdrage worden gevraagd. Als we ergens gratis kunnen, doen we dát natuurlijk!!!

We stellen voor dat het APK-lid mét begeleider komt. Anders is het voor de organisatie niet te doen. 

Ons idee is dit tot de zomerperiode te inventariseren en misschien al wel uit te proberen en na de vakantieperiode voluit te gaan.

Met een muzikale groet,

Tine Beks & Hans de Liedjesman

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door