Paaslunch KPN mooiste contactfonds groot succes

KPN Mooiste Contact Fonds heeft  op 7 april 2022 in samenwerking met Alzheimer Nederland ( afdeling Groningen) een Paaslunch georganiseerd voor de mantelzorgers van mensen met dementie in de provincie Groningen.

De opening werd gedaan door de heer Jacob Grootte van de KPN en mevrouw Tineke Runia van Alzheimer Nederland afdeling Groningen. De muzikale omlijsting was in handen van At your Service uit Emmen. De zanger van deze band, Joep,  praatte de hele middag aan elkaar en zelfs de technisch directeur van FC Groningen, de heer Mark-Jan Fledderus, schoof ook nog aan voor een vraag en antwoord interview.

 

Het was een hele mooie ontspannen middag in het restaurant Dine & Wine in de Euroborg van de FC Groningen. Het was een middag met mooie gesprekken, lekker eten en een gezellige Bingo met mooie prijzen  zelfs kaarten voor de interland van de  Nederlandse Leeuwinnen op 8 april in de Euroborg.

 

Na de bingo kon er naar hartenlust worden gedanst en de polonaise gelopen worden.

 

Een paar reactie van die middag:

“Even iets anders! Even geen zorgen! Even vrij zijn!!”

“Wauw wat een geweldige mooie middag hebben wij gehad. Super mooie mensen ontmoet. Heerlijk gegeten, bingo gedaan, mooie live muziek. Kortom top middag. Complimenten voor iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt! Het was een hele mooie ontspannen middag.”

“Hartelijk dank voor de geweldige organisatie van de Paaslunch , georganiseerd door KPN Mooiste Contact Fonds,  waaraan ik vandaag als mantelzorger mocht deelnemen. Ik vond het geweldig."

"Een vriendelijke ontvangst, gezellige gesprekken met KPN vrijwilligers, heerlijk eten, een spannende Bingo en natuurlijk een fantastische muzikale omlijsting. Ook was de locatie waarin dit evenement plaats vond heel bijzonder..

Nogmaals bedankt voor dit geweldige uitje.”

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door