Wegwaaiende gedachten

Zorgcentrum Winkheem,
Borgweg 48
9951 BG Winsum
Nederland

Film

In Wegwaaiende gedachten heeft Peter Jan Rens vier mensen uitgenodigd aan boord van het zeiljacht La Bohème. Op het eerste gezicht zie je niets bijzonders aan Rob Smits (73 jaar), Tilly van Vegten (63 jaar), Ed Voort (82 jaar), Han van den Bergh (71 jaar). Vier mensen op leeftijd, vrolijk in gesprek. Toch hebben zij een belangrijk ding gemeen: zij lijden allen aan dementie. In gesprek met Peter Jan vertellen zij over de dingen die zij nog kunnen en die ze leuk vinden, maar ook over de dingen die niet meer lukken en over hun ‘wegwaaiende gedachten’. De onbevangen en open gesprekken resulteren uiteindelijk in vier indringende miniatuurportretjes die tezamen een eerlijk en ontwapenend beeld geven van wat dementie met mensen doet en wat het voor hen betekent.

Na afloop van de film is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen naar aanleiding van de film en over alles wat met dementie te maken heeft.

Informatie:
Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.

Deze activiteit maakt deel uit van