De jaarlijkse bootreis van Alzheimer Nederland

Scaniahaven
Russenweg 18
8041 AL Zwolle
Nederland

Plan Route

52.5159945, 6.0648323

Op vrijdag 10 juni 2022 organiseert Alzheimer Nederland afd. IJssel-Vecht zijn jaarlijkse bootreis. Deze bootreis is bedoeld voor thuiswonende mensen met dementie en hun begeleider/mantelzorger. Wij nodigen u van harte uit om deze dag met ons mee te gaan. De boot is ingericht voor mindervaliden. Zo is er een lift naar het promenadedek en is er een invalidentoilet aanwezig. Ook zal er EHBO aanwezig zijn op de boot. De bootreis wordt voor u verzorgd door het personeel van Rederij Celjo.

Wanneer: vrijdag 10 juni 2022
Aanvang: u kunt de boot op vanaf 09:30 uur. De boot vertrekt om 10:00 uur. Om ca. 17:00 uur bent u weer terug in de haven.
Locatie: Scaniahaven (Russenweg 18 in Zwolle)
Kosten: € 20 per persoon. U kunt op de boot alleen contant betalen. Dit is inclusief koffie, thee, gebak, soep, lunch en een broodje kroket voor het afmeren. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.
 

U kunt zich opgeven door te mailen naar j.pruim@alzheimervrijwilligers.nl met vermelding van uw naam, telefoonnummer en hoeveel mensen er mee gaan en eventuele dieetwensen. Uw aanmelding is ook uw bevestiging. Vol is vol. Dus geef u tijdig op.

Namens Alzheimer Nederland regio IJssel-Vecht verwelkomen wij u graag op vrijdag 10 juni.

Klik hier voor de folder

Deze activiteit maakt deel uit van