Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Uitgelicht

Afdeling wijzigt naam in Kop van Noord-Holland

"Whats in a name?" Soms is er toch reden om tot een naamswijziging te besluiten. Als afdeling richten wij ons op een deel van Noord Holland-Noord, namelijk de Kop van Noord-Holland. Om die verwarring bij partners te voorkomen kiezen we voor een naamswijziging die meer recht doet aan het gebied waarin wij actief zijn. Wat gelijk blijft is het enthousiaste team van vrijwilligers, de afdeling, de Alzheimer Cafe's, gespreksgroepen en Onvergetelijke Kookclub.

Tijdens de periode van naamswijziging kan het zijn dat je beide namen nog even tegenkomt. Excuus voor dat tijdelijk ongemak.

Namens de afdeling, Liesbeth Vlietstra, voorzitter

Familie

Activiteiten in deze regio

Alzheimer Nederland biedt regionaal hulp en advies, bijvoorbeeld via het Alzheimer Café en de Onvergetelijke Kookclub. Bezoek een fijne ontmoetingsplek bij jou in de buurt voor tips en informatie over dementie. Krijg antwoord op vragen en wissel ervaringen uit met lotgenoten.

Activiteitenfilter

Overzicht locaties

Welke regionale ondersteuning vind je bij jou in de buurt? Denk aan aan het Alzheimer Café, Onvergetelijke Kookclub en bijvoorbeeld een wandelgroep.

Voorzieningen in de regio

Netwerk Dementie Kop van Noord-Holland

Wil je weten welke voorzieningen er in jouw regio zijn voor mensen met dementie? Netwerk Dementie Noord-Holland Noord, een samenwerkingsverband van professionals en organisaties, heeft alle voorzieningen in de regio op een rij gezet voor jou. Denk bijvoorbeeld aan casemanagement en ontmoetingscentra.

Familie Spanjer

Informatie over dementie

Brochures Alzheimer Nederland

Ben je op zoek naar meer informatie over dementie? We helpen je graag met onze gratis brochures.

Joan-Anne en vader Randolph

Op Dementie.nl krijgen mantelzorgers en mensen met dementie tips en informatie over leven met dementie.

Ineke achter haar computer aan het werk voor de dementielijn

De DementieLijn biedt zeven dagen per week een luisterend oor bij omgaan met de en advies mentie.

Over Kop van Noord-Holland

Afdeling Kop van Noord-Holland organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel.

Contact

Heb je een vraag voor ons of wil je iets bespreken? Neem contact met ons op