Alzheimer Nederland in uw regio: Land van Cuijk en Gennep

Alzheimer Nederland afdeling Land van Cuijk en Gennep behartigt de belangen van mensen met de ziekte van Alzheimer en hun naasten, geeft voorlichting over de dementievriendelijke samenleving en presenteert 10 keer per jaar een Alzheimer Café in de regio.

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Er zijn 2 vacatures in uw regio

Contact

Afdeling Land van Cuijk en Gennep

Gerry Janszen
Afdelingsvoorzitter

Spoorstraat 38
5831CM Boxmeer

Vrijwilliger worden?

Met uw hulp maakt u het verschil voor mensen met dementie en hun mantelzorgers!

Wilt u binnen de afdeling vrijwilliger worden? Bel of mail dan Miriam Gelden (zie hiernaast) of kijk eerst wat dat zoal inhoudt:

Lees meer over vrijwilliger worden

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn 3 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Mill
Alzheimer Café Cuijk
Alzheimer Café St. Anthonis

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.

Nieuws

Er zijn geen nieuwsartikelen gevonden.