Bestuurslid communicatie & PR

Ben jij een PR professional?

Ben jij een Communicatie & PR professional die maatschappelijke impact wil maken? En wil je werken aan een inclusieve samenleving door dementie onder de aandacht te brengen in jouw regio? Samen werken met een gedreven team vrijwilligers? Werken wanneer het jou uitkomt? Bouw dan mee aan een toekomst zonder dementie en een beter leven met dementie!

Als Bestuurslid Communicatie & PR is het jouw taak om dementie bij zo veel mogelijk mensen in jouw regio onder de aandacht te krijgen. Jouw netwerk is hierbij van groot belang. Je onderhoudt en bouwt hiervoor continue aan een relevant netwerk, zodat je voor iedere vraag direct een passende stakeholder weet te vinden.

Daarnaast onderhoud je ook goede contacten met de pers. Zodat de door jou ontwikkelde on- en offline communicatiestrategie ook via lokale en regionale bladen, radio en televisie in de regio onder de aandacht komt. Je communicatiestrategie bestaat uit het maken van persberichten, opzetten van advertenties, het actualiseren van de website, opstellen van de nieuwsbrief, het bijhouden van sociale media, etc.

Dus ben jij iemand die creatief is in het gebruik van on- en offline communicatie? Het leuk vindt om dit te ontwikkelen? Nieuwsgierig is en graag het laatste nieuws deelt? Een relatie kan/wil onderhouden met de pers? Een verbindende teamspeler is? Dan komen wij graag met je in contact ! Bel Wendy Engels 06-43789593 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek (of mail naar landvancuijk@alzheimervrijwilligers.nl)

Deze pagina maakt deel uit van