Webmaster

Ben jij handig op websites en social media platforms, onze nieuwe webmaster ?

Ben jij handig op websites en social media platforms en creatief met beeld én taal? En wil je Impact maken voor mensen met dementie en hun naasten binnen jouw regio? Je creatieve ei kwijt kunnen op de regionale website en social mediasites? De ruimte krijgen om mee te denken? Start dan nu je carrière als vrijwilliger en bouw mee aan een toekomst zonder dementie en een beter leven met dementie!

 

Als webmaster heb je geen ICT-achtergrond nodig. Zo lang je handig bent met het plaatsen van content op websites en social media weet jij bij ons je weg als webmaster wel te vinden. Onder regie van het Communicatie & PR bestuurslid houd je je vooral bezig met de vulling van de website en social media platforms binnen je eigen regio. Technische ondersteuning behoort niet tot jouw takenpakket.

Actueel nieuws en belangrijke informatie zijn dankzij jou vindbaar én zichtbaar voor zowel mensen met dementie als vrijwilligers én professionals in de regio. Je krijgt en deelt informatie over wat er speelt bij de diverse Alzheimer Cafés in de regio. Daarnaast plaats je ook artikelen met relevante content. Dit kan betrekking hebben over de omgang met dementie, maar ook over praktische zaken als ondersteuning bij dementie en ontwikkelingen in de regio.

Heb je daarnaast ook ideeën hoe je de regionale website en social media platforms kunt optimaliseren en het bereik hiervan kunt vergroten? Dan nodigen we je van harte uit met ons mee te denken!

De tijdsbesteding kan per week verschillen. Je mag uitgaan van ca. 2 – 4 uur per week. Dus ben jij iemand die handig is met websites en social media platforms? Creatief is met taal én beeld? Het leuk vindt actief informatie te verzamelen en te delen met mensen met dementie en hun naasten? Dan komen wij graag met je in contact ! Bel Wendy Engels 06-43789593 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek (of mail naar landvancuijk@alzheimervrijwilligers.nl)

 

Deze pagina maakt deel uit van