Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Let op: Entree via hoofdingang Lingepoli Hoofdgebouw 1e etage Grote Zaal

Culinair coach Martijn Bouwman is een deskundige op het gebied van voeding en dementie. Tijdens deze avond zal hij ons inzichten verschaffen over hoe voeding een rol kan spelen bij het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen met dementie. Naast de presentatie zal er ruimte zijn voor interactie en vragen. Ook wordt er getrakteerd op fingerfood en uitgelegd waarom fingerfood bij mensen met dementie goed werkt.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun naasten, mantelzorgers en geïnteresseerden. Samen streven we ernaar om begrip, steun en informatie te bieden aan degenen die te maken hebben met dementie.

Het beloofd een boeiende en smakelijke avond te worden. We hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn op deze waardevolle avond. Aarzel niet om familie, vrienden en bekenden uit te nodigen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.

Deze activiteit is onderdeel van Lekstroom

Alzheimer Nederland biedt regionaal hulp en advies, bijvoorbeeld via het Alzheimer Café en de Onvergetelijke Kookclub. Bezoek een fijne ontmoetingsplek bij jou in de buurt voor tips en informatie over dementie. Krijg antwoord op vragen en wissel ervaringen uit met lotgenoten.