Bestuurslid communicatie en PR

Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers? En is het jouw drive om de activiteiten van Alzheimer Nederland zichtbaar te maken in jouw regio?

 

Als bestuurslid Communicatie & PR ontwikkel je een passende (on- en offline) communicatiestrategie voor de activiteiten in jouw regio en je coördineert de daaruit voortkomende werkzaamheden. Je bewaakt en gebruikt de huisstijl van Alzheimer Nederland. Je draagt bij aan een goede informatievoorziening op jullie website en social media. Je kunt ongeveer 2 tot 4 uur per week voor dit werk vrijmaken.

 

Ben jij:

• Creatief in het gebruiken van mogelijkheden van de on- en offline communicatie of vind je het leuk om dit te ontwikkelen?

• Iemand met een relevant netwerk in lokale media of vind je het leuk om dit op te bouwen in je regio?

 

Je werkzaamheden zijn:

• Je verzorgt de communicatie over de activiteiten in jouw regio.

• Je adviseert zo nodig de werkgroepen van de Alzheimer Cafés, in verband met het bereiken van de doelgroepen.

• Je initieert activiteiten op het gebied van: persberichten, social media, actualiseren regiopagina, opstellen afdelingsnieuwsbrief en dergelijke. 

 

Nieuwsgierig en wil je het laatste nieuws graag delen met mensen met dementie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere belangstellenden? Dan komen we graag met je in contact.

 

Wij bieden:
Trainingen, overleggen en bijeenkomsten gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering. Informatie via het Vrijwilligersplein. Ondersteuning van de Regiocoördinator Midden Nederland en overige medewerkers van kantoor. Reiskostenvergoeding en vergoeding van gemaakte onkosten. Een tweejaarlijkse landelijke vrijwilligersdag. Je ontvangt maandelijks de digitale nieuwsbrief en het vrijwilligersnieuws in je mailbox. Het vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland vormt een aanvulling op je Curriculum Vitae.

Deze pagina maakt deel uit van