Feestelijke seizoensafsluiting van Alzheimer Café IJsselstein!

De Oase in het Wijk Servicecentrum van Stichting Pulse
Benschopperweg 342
3401 BZ IJsselstein
Nederland

Plan Route

52.0173017, 5.0356422

Maandag 6 juni zal Alzheimer Café Vianen het seizoen afsluiten met een ontspannen feestavond. Meer details over deze avond volgen nog!
 

Het Alzheimer Café is een plek voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen en/of dementie, hun partners, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden. Iedere maand wordt in het Alzheimer Café een thema besproken. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. 

Tijdsindeling & toegang
Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis en we hanteren de RIVM maatregelen. Bij binnenkomst scannen wij uw ‘coronatoegangsbewijs’ d.m.v. de QR-code. Hierbij zal u ook gevraagd worden zich aan te melden en een formulier in te vullen met uw persoonsgegevens, zodat er contactonderzoek kan plaatsvinden wanneer dit nodig mocht zijn.

Kom gerust eens kijken!
Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor koffie en thee wordt gezorgd.
Locatie is de “Oase”, het Wijk Servicecentrum van Stichting Pulse, Benschopperweg 342 te IJsselstein. U kunt gehaald worden door de Pulse.Pendel. Voor het reserveren van een busrit kunt u 's ochtends tussen 09.00 uur en 12.00 uur bellen naar 06-58070850.

Deze activiteit maakt deel uit van