Maak kennis met Alzheimer Trefpunt Houten

Het Alzheimer Trefpunt is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en kennissen. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bezoekers van het Trefpunt praten met elkaar over hun ervaringen met dementie, over hoe zij met de veranderende situatie omgaan en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een open en gemoedelijke sfeer.
Het Alzheimer Trefpunt Houten wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, Zorgspectrum/Het Haltna Huis met ondersteuning van 'Van Houten & Co'.

Wat gebeurt er?
Iedere tweede maandag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus, staat een onderwerp gerelateerd aan dementie centraal. De bijeenkomsten hebben een vaste tijdsindeling.

19.00 – 19.30 uur:      inloop met koffie en thee
19.30 – 20.00 uur:      interview met een deskundige
20.00 – 20.30 uur:      pauze met muziek en een drankje
20.30 – 21.00 uur:      gelegenheid tot vragen en discussie
21.00 - 21.30 uur:      mogelijkheid tot napraten en nog wat drinken.

Waar?
Woonzorgcentrum Het Haltna Huis
Het Kant 193
3995 GZ Houten

In verband met de afwezigheid van een centrale receptie in Het Haltna Huis, post voor het trefpunt s.v.p. verzenden naar het adres:
IJsselpolder 33, 3991 HS Houten 

Kom gerust eens kijken!
Iedereen die vragen heeft over dementie kan terecht in het Alzheimer Trefpunt. Dus of u nu zelf dementie heeft, of zorgt voor iemand met dementie, of vanuit uw beroep geïnteresseerd bent: u bent van harte welkom!
U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Voor overige consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.
Vindt u het moeilijk een eerste stap te maken, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u hierbij kunnen begeleiden.
Wilt u graag komen maar heeft u geen vervoer? Als u contact opneemt met de hierna vermelde contactpersonen wordt vervoer geregeld en wordt u opgehaald en weer thuisgebracht.

Themasuggesties
Het kan zijn dat u suggesties heeft voor onderwerpen; misschien kunnen deze in het huidige programma worden ingepast of zijn het goede ideeën voor het seizoen 2018-2019. Als u suggesties heeft, laat het ons weten.
Het kan ook zijn dat u bereid bent als “deskundige” tijdens één van de avonden geïnterviewd te worden. En met deskundige wordt hier uitdrukkelijk ook ervaringsdeskundige bedoeld; dus een cliënt, partner of familie. Als dat u aanspreekt of u wilt hierover eerst wat meer weten, laat het ons weten

Programma
Kijk hiervoor bij Activiteiten en bij de Agenda van afdeling Lekstroom

Vrijwilligers
Het Alzheimer Trefpunt draait op betrokken vrijwilligers. Is dit iets voor u? Graag horen wij van u!

Contactpersonen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Wendy Werner- Hoddenbagh

telefoon: 0641812112
e-mail: wendyhoddenbagh@gmail.com 

Deze pagina maakt deel uit van