Meld je nu aan voor de theatervoorstelling "VerpleegThuis" van Teun Toebes!

UITNODIGING VOOR ALLE VRIJWILLIGERS VAN ALZHEIMER NEDERLAND REGIO LEKSTROOM

 

‘EEN INCLUSIEVE WERELD WAARIN MENSEN MET DEMENTIE GELIJKWAARDIG ONDERDEEL ZIJN EN BLIJVEN, DAT IS MIJN DROOM.’


Dat is de droom van niemand minder dan Teun Toebes. Teun draagt op zijn eigen en moderne manier bij aan de dementiezorg, door mensen met dementie niet alleen te observeren en te bestuderen, maar door permanent met hen samen te wonen in een verpleeghuis. Hij richt zich op het maken van plezier en het onderhouden van persoonlijk contact met al zijn huisgenoten om momenten van geluk te creëren en daarmee hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Op donderdag 22 september speelt Teun zijn theatervoorstelling 'VerpleegThuis’ live in het Fulcotheater in IJsselstein (aanvang 20.00 uur). Het regiobestuur nodigt jullie hierbij van harte uit om deze voorstelling bij te wonen.

In het kader van onze jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst willen wij elkaar graag vooraf ontmoeten in een informele sfeer onder het genot van een hapje en drankje (inloop vanaf 17.00 uur) met ditmaal aansluitend de theatervoorstelling van Teun Toebes. Voor de organisatie is het van belang dat wij tijdig zicht hebben op het aantal deelnemers; wij vragen je om nu alvast in te schrijven en verzekerd te zijn van een plaatsbewijs.

 

Meld je aan bij onze secretaris j.denouden@alzheimervrijwilligers.nl

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door