Alzheimer Café Tilburg in oktober van start op nieuwe locatie

Alzheimer Café Tilburg
Alzheimer Café Tilburg

In tegenstelling tot de andere Alzheimer Cafés in onze regio  herstart het Alzheimer Café Tilburg pas in oktober. De eerste bijeenkomst vindt daarom plaats op dinsdag 13 oktober. Reden van de uitgestelde datum is dat het café voortaan op een nieuwe locatie wordt gehouden, namelijk bij Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen.

Joannes Zwijsen is een woonzorgcentrum van De Wever. De dementieconsulenten en de Geheugenwinkel, die tot nog toe gevestigd waren aan het Korvelplein, verhuizen ook naar de nieuwe locatie. Omdat straks ook het Alzheimer Café hier wordt gehouden, blijft de eenheid tussen de dementieconsulenten – tevens de gespreksleiders van het Alzheimer Café Tilburg – en de Geheugenwinkel zoals gewenst.

De tijden van het Alzheimer Café Tilburg blijven ongewijzigd. Het café is daarmee elke tweede dinsdagavond van de maand. Gasten kunnen vanaf 19:30 uur binnenlopen. Het programma start om 20:00 uur en duurt tot 21:30 uur, waarna het café nog een half uur open blijft. De geheugenwinkel is diezelfde avond geopend van 19.30 tot 20.00 uur en in de pauze van 20.30 tot 21.00 uur.

Woonzorgcentrum Joannes Zwijssen is te vinden aan de Burgemeester Brokxlaan 1407 in Tilburg. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Yvonne de Weerd via 013-4631620 of ydeweerd@msn.com.

Er is rondom Joannes Zwijssen ruim voldoende parkeergelegenheid. Zoals bijna overal in de stad is het parkeren helaas niet gratis.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door