Alzheimer Café Waalwijk viert 12,5-jarig jubileum

Slingers

Het Alzheimer Café in Waalwijk bestaat in juni 12,5 jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met al onze vrijwilligers, de bezoekers van nu en het eerste uur, oud-medewerkers en gastsprekers willen we er woensdag 20 juni een feestelijke avond van maken.

Deze feestelijke avond...

behandelen we geen thema of onderwerp, maar maken we er een interactieve avond van door samen de Alzheimerquiz te spelen. Daarin komen vragen aan bod over onderwerpen die reeds zijn besproken in het café.

Na een korte pauze blikken we terug op 12,5 jaar Alzheimer Café Waalwijk en nemen we afscheid van Marco Meeuwessen. Marco was kroegbaas van het eerste uur en legt nu zijn functie neer. Claudia Schapendonk is de nieuwe gespreksleider. Zij werkt samen met Irene de Kort en neemt voortaan de invulling van de bijeenkomsten op zich. Muziek is er deze avond van Peter Paul van Kuijk.

Programma

19.30 uur opening café

20.00 uur aanvang programma

21.30 uur einde programma

22.00 uur sluiting café

Het 12,5-jarige jubileum wordt gevierd op de vaste locatie van het Alzheimer Café Waalwijk: Woonzorgcentrum Antoniushof, Vredesplein 100 in Waalwijk.

Het Alzheimer Café Waalwijk...

startte in januari 2006 op de Blyde Incomste. Destijds was Bere Miessen (grondlegger van het Alzheimer Café) te gast. Slechts een paar jaar na het eerste café werd de locatie te klein voor het aantal bezoekers en is het Alzheimer Café Waalwijk verhuisd naar Woongzorgncentrum Anontiushof. Inmiddels zijn we 150 bijeenkomsten verder, hadden we evenveel deskundigen te gast en hebben we in totaal 10.000 bezoekers gehad.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door