Alzheimer Cafés afgelast wegens Coronavirus

Coronavirus
Coronavirus

Vanuit Alzheimer Nederland is het dringende verzoek gekomen om het advies van het RIVM op te volgen en extra maatregelen te nemen rondom het Corona-virus. Omdat Alzheimer Nederland met een kwetsbare doelgroep werkt, hebben we besloten om de Alzheimer Cafés in de regio Midden-Brabant af te gelasten.

Het besluit heeft tot gevolg dat de vier Alzheimer Cafés van de maand maart NIET doorgaan. Dit betreft dus de cafés in Tilburg (10 maart), Oisterwijk-Moergestel (17 maart), Waalwijk (18 maart) en Heusden (26 maart). Vooralsnog gaan de Alzheimer Cafés van april wel door, maar dit blijft onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen maken wij bekend via de gebruikelijke kanalen: onze website (klik hier), onze Facebookpagina (klik hier) en onze nieuwsbrief.

Dementie Coöperatie Oisterwijk

Eerder deze maand meldden we op onze website ook de bijeenkomst ‘Het hart wordt niet dement’ van de Dementie Coöperatie Oisterwijk. In verband met de maatregelen rondom het Corona-virus is besloten om ook deze bijeenkomst niet door te laten gaan. De bijeenkomst wordt verplaatst naar een nader te bepalen tijdstip. Zodra deze datum bekend is, zal deze ook op onze website en Facebookpagina worden gedeeld.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door