Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant zoekt bestuurslid en secretaris

Vacature secretaris en bestuurslid
Vacature secretaris en bestuurslid

Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant is hard op zoek naar een nieuwe secretaris en een nieuw bestuurslid. Wist je dat 1 op de 5 mensen in Nederland dementie krijgt? De werkzaamheden van onze vrijwilligers zijn daarom van onschatbare waarde voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Juist in deze rare tijd verdienen mensen met dementie een extra steuntje in de rug en mensen die zich voor hen hard willen maken. Daarom is het meer dan ooit belangrijk dat er genoeg vrijwilligers zijn die zich willen inzetten en hun steentje willen bijdragen om de kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers te verbeteren.

Secretaris

Ben jij een ster in het organiseren en regelen van zaken, kennen computerprogramma’s als Word en Excel geen geheimen voor jou en wil je vooral onmisbaar zijn voor een grote groep mensen? Dan ben jij onze nieuwe secretaris. Als secretaris van Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant ben jij de rechterhand van onze voorzitter. Samen zorg je dat alles gestroomlijnd verloopt en ben je het aanspreekpunt voor onze vrijwilligers.

De functie van secretaris vraagt ongeveer vier uur werk per week en levert je een groot netwerk binnen de dementiezorg op. De coördinator Regionale activiteiten draagt je voor aan de directeur/bestuurder van Alzheimer Nederland, die je vervolgens voor een periode van vier jaar benoemt.

Bestuurslid

Als bestuurslid maak jij je hard voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Je zorgt ervoor dat ze gehoord worden in onze samenleving en werkt daarvoor samen met de andere vrijwilligers van het afdelingsbestuur. Onze bestuursleden houden van aanpakken, zitten niet graag stil en hebben vooral hart voor mensen met dementie.

Reageren en delen

Is de functie van bestuurslid of secretaris jou op het lijf geschreven en wil jij je inzetten voor mensen met dementie en hun mantelzorger? Reageer dan snel op een van deze vacatures. Alle informatie vind je in de vacatureteksten:

Het is van grote waarde als je deze oproep met zoveel mogelijk met mensen uit je netwerk deelt. Kopieer daarvoor de link van dit bericht en mail of app deze naar jouw netwerk.

Voor meer informatie over Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant kun je terecht op https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-brabant.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door