De Onvergetelijke Kookclub Tilburg

De Onvergetelijke Kookclub

Het TV programma Restaurant Misverstand was een groot succes. Ongetwijfeld hebben een aantal van u dat gezien. Geïnspireerd door dit succes heeft Alzheimer Nederland samen met Resto VanHarte een project opgezet, Onvergetelijke Kookclubs. In de Kookclub gaan mensen met dementie met hun partner, familielid, vriend of andere mantelzorger samen koken en samen eten. Doel is uiteraard om een prettige en gezellige bijeenkomst te hebben, maar het heeft ook als doel dat mensen elkaar kunnen ontmoeten. 

Op woensdag 13 april 2022 is in Tilburg een Onvergetelijke Kookclub van start gegaan. De Kookclub wordt elke tweede woensdag van de maand gehouden in Wijkcentrum de Symfonie in Tilburg Noord. Daar is ook een Resto vanHarte gevestigd.

Deelnemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar kookclub.Tilburg@alzheimervrijwilligers.nl of via de websitepagina van onze afdeling https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-brabant

Meer informatie over de Onvergetelijke Kookclub Tilburg vindt u in de flyer.

Download hier de flyer.

Behalve deelnemers zijn er ook nog vrijwilligers nodig. Daarvoor kunt u terecht bij de rubriek vacatures op onze website.

Wilt u meer informatie over de Kookclubs? Neem dan contact op met coördinator Angelique Smulders. 

a.smulders-vandongen@alzheimervrijwilligers.nl

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door