Een bijzondere donatie met een giftbox

Een bijzondere donatie met een giftbox

Op een eenvoudige en unieke manier geld inzamelen voor de strijd tegen dementie? Dat doe je met de giftbox, gratis te bestellen bij Alzheimer Nederland. Met deze box kun je tijdens een actie, bijeenkomst of uitvaart laagdrempelig een donatie vragen voor Alzheimer Nederland. Elke gift maakt een verschil.

Onlangs nam meneer Wehmeijer contact op met een medewerker van het Alzheimer Café in Tilburg. Zijn vrouw was recentelijk op 92-jarige leeftijd overleden en hij was benieuwd of er een ‘collectebus’ beschikbaar was. Daarmee wilde hij tijdens de uitvaartdienst geld ophalen voor Alzheimer Nederland. Op de rouwkaart werd ook het rekeningnummer van Alzheimer Nederland vermeld, waarop er een mooi bedrag is opgehaald.

De giftbox is er in drie verschillende kleuren. De gele box past bij feestelijke momenten als een bruiloft, jubileum en verjaardag. De groene box trekt de aandacht waardoor niemand om het initiatief heen kan. En de blauwe box is passend tijdens een uitvaart, om op een ingetogen manier aandacht te vragen voor de strijd tegen dementie.

De giftboxen zijn gratis te bestellen op de website inactievooralzheimer.nl.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door