Even kennismaken met... Claudia Schapendonk

Even kennismaken met... Claudia Schapendonk

Mijn naam is Claudia Schapendonk. Ik ben 44 jaar oud, getrouwd en heb twee kinderen: een jongen van 16 jaar en een meisje van 14 jaar oud. Na ruim 20 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben ben ik in november 2017 begonnen als wijkverpleegkundige bij Thebe, team Balade in Waalwijk.

Ik kreeg de vacature van gespreksleider in het Alzheimer Café Waalwijk onder ogen en wilde daar meer over weten. Ik ben eerst gaan kijken in het café en dat voelde goed. Iedereen is welkom en het is laagdrempelig. Omdat ik in het ziekenhuis ook informatieavonden heb ontwikkeld en verzorgd vond ik de vacature bij mij passen.

Na contact te hebben gehad met Harri Aarts ben ik met Marco en Irene gaan praten. Zij konden mij vertellen wat er van je wordt verwacht als gespreksleider. Er was een wederzijdse klik en zo ben ik gespreksleider geworden in Waalwijk.

Marco Meeuwessen heeft na twaalf en een half jaar afscheid genomen van het café en ik heb van hem op 20 juni de microfoon overgenomen. Samen met Irene de Kort ga ik het Alzheimer Café verder voortzetten. Ik heb er heel veel zin in en hoop dat we er samen met het hele team van vrijwilligers mooie avonden van gaan maken.

Met vriendelijke groet,

Claudia Schapendonk

(links op de foto)

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door