Gastsprekers bij Dementie Coöperatie Oisterwijk

Logo DVG Oisterwijk
Logo DVG Oisterwijk

Dementie Coöperatie Oisterwijk houdt woensdag 11 maart haar algemene ledenvergadering. Ditmaal is dat niet in de vorm van een standaard vergadering, maar als inspiratieavond met gastsprekers, onder wie psychogerontoloog Huub Buijsen en psycholoog Ben Janssen (bestuurslid van onze afdeling).

Psychogerontoloog Huub Buijssen schreef zes bestsellers over dementie en zal meer vertellen over ‘wat niet verloren gaat’, waarover hij zijn laatste boek ‘Het hart wordt niet dementie’ schreef. Ben Janssen is voormalig psycholoog en manager van het Dementie Ondersteunings- en Trainingscentrum (DOT) van de Wever. Hij neemt bezoekers van deze avond mee in de belevingswereld van mensen met dementie middels de VR-bril.

Naast Buijssen en Janssen zijn ook wethouder Stefanie Vatte (Oisterwijk) en Adriënne Verschuren (Haaren) aanwezig om in dialoog te gaan over de dementievriendelijke gemeente Oisterwijk.

De algemene ledenvergadering en inspiratieavond van Dementie Coöperatie Oisterwijk vindt woensdag 11 maart plaats vanaf 19.15 uur in Tiliander aan de Spoorlaan 82c in Oisterwijk.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door