Gevolgen coronacrisis: Alzheimer Cafés tot en met mei afgelast

Coronacrisis
Coronacrisis

De nieuwe maatregelen vanuit de overheid hebben ook grote gevolgen voor de activiteiten van Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant. Tot en met mei zijn er geen Alzheimer Cafés in onze regio.

Het besluit om de komende maanden alle Alzheimer Cafés in onze regio af te gelasten betekent dat er zowel in Tilburg als in Oisterwijk, Waalwijk en Vlijmen géén bijeenkomsten gepland staan in maart, april en mei. Na 1 juni gaan – onder voorbehoud – de Alzheimer Cafés wel weer door. Eventuele wijzigingen maken wij bekend via de gebruikelijke kanalen: deze website, onze Facebookpagina (klik hier) en onze nieuwsbrief.

In contact blijven

Omdat onze vrijwilligers zo veel mogelijk contact willen houden met de bezoekers van de cafés en andere geïnteresseerden uit de regio, zijn we op zoek naar alternatieven. We willen iedereen een hart onder de riem steken en waar nodig vooral ook voorzien van relevante informatie, die onder andere te vinden is op deze website. Actuele informatie over het coronavirus en dementie is via deze link te vinden.

Voor concrete hulp kunt u contact opnemen met de casemanagers dementie van de regio Midden-Brabant via Mirna Goesten: m.goesten@zmbr.nl. Hebt u behoefte aan een gesprek? De Alzheimer Telefoon is ook vrijblijvend bereikbaar via 0800-5088.

Hebt u alternatieven of suggesties naar aanleiding van de afgelasten Alzheimer Cafés in onze regio? Neem dan contact op met Alzheimer Afdeling Midden-Brabant: mbrabant@alzheimer-nederland.nl.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door