Kerstlunch voor mantelzorgers wordt Paaslunch!

Plaatje paaslunch KPN MCF

Kerstlunch voor mantelzorgers wordt Paaslunch!

Het KPN Mooiste Contact Fonds zou in samenwerking met Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant aanvankelijk in december een geheel verzorgde kerstlunch voor mantelzorgers van mensen met dementie organiseren. Helaas kon dat vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. De kerstlunch moest afgelast worden. Bij degenen die zich al hadden aangemeld werd een kerstattentie bezorgd met de mededeling dat de lunch in een later stadium alsnog zou worden georganiseerd. En dat gaat nu gebeuren rond Pasen 2022!

De uitgestelde lunch gaat plaatsvinden op 11 april 2022 in het stadion van RKC in Waalwijk en op 13 april 2022 in het voetbalstadion van Willem II in Tilburg.

Een groot team van vrijwilligers staat op 11 en 13 april klaar voor de ontvangst en zorgt ervoor dat het de deelnemers aan niets ontbreekt. Uniek aan deze actie is dat mantelzorgers op kosten van KPN mogen aanschuiven.

Per locatie is er plaats voor vijftig personen. Aan degenen die zich al hadden aangemeld voor de kerstlunch is inmiddels via e-mail of per brief gevraagd of zij gebruik willen maken van de paaslunch.

Daarnaast zijn er zowel in Tilburg als in Waalwijk nog plaatsen beschikbaar voor mantelzorgers die zich nog niet eerder hebben aangemeld.

Programma

  • Ontvangst: 11.30 – 12.00 uur
  • Lunch: 12.00 – 15.00 uur
  • Vertrek: 15.00 uur

Tijdens deze lunch kunnen de deelnemers genieten van entertainment, want er is een speciaal programma met muziek en spel. Natuurlijk is de paashaas ook present. En wie weet is er ook een (oud-)voetballer die iets komt vertellen. Het wordt een echt verwenmoment waarbij mantelzorgers centraal staan.

Aanmelden

Komt u uit de regio Tilburg of Waalwijk en bent u mantelzorger voor iemand met dementie en heeft u belangstelling voor deze speciale paaslunch op maandag 11 april in Waalwijk of op woensdag 13 april in Tilburg?

Neem dan contact op met het secretariaat van onze afdeling. Dat kan het beste via een e-mail naar mbrabant@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch via 06-24623938.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door