Levensvragen met betrekking tot dementie

Woonzorgcentrum Antoniushof
Vredesplein 100
5142RT Waalwijk
Nederland

Plan Route

51.6875022, 5.0713234

Gastspreker(s): Marianne Merkx, geestelijk verzorger thuis bij Praktijk voor levensvragen Midden – Brabant.

Marianne werkt als geestelijk verzorger thuis en kan ondersteuning bieden als het gaat om levensvragen die betrekking hebben op dementie. Wat houdt dit in?

Hoe blijf je in bezieling en verbonden met jezelf in het dagelijkse leven. Tijdens perioden van stress, de druk van je gezin en/of je werk, de veranderende maatschappij of na een ingrijpende gebeurtenis? Hoe kan je ondanks alles wat er in de buitenwereld gebeurt toch innerlijke vrede en bezieling ervaren?

De verschillende mogelijkheden binnen deze praktijk bieden je een weg naar innerlijke vrede, vrijheid en een bezield leven. De uitdaging waar je voor staat kan op verschillende manieren worden benaderd. Op fysiek, emotioneel, cognitief, ziels- en/of energetisch niveau.

Met volledige aandacht voor jouw verhaal om in alle rust naar binnen te keren en zorg te besteden aan dat wat er aan de hand is. Jouw hulpvraag wordt uiteindelijk benaderd op de manier die het beste bij jou past. Een weg op zoek naar je individuele bezieling en het transformeren van eventueel nog aanwezige blokkades die jou er van kunnen weerhouden om te doen wat je het liefste doet. Daarmee verhoog je je eigen welzijn en maak je het verschil in het grotere geheel.


Iedereen is welkom! Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur.
21:30 uur einde programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur.

Waar:
Woonzorgcentrum Antoniushof
Vredesplein 100
5142 RT Waalwijk

Inlichtingen:
Mevr. Margriet Hansen
telefoon: 06-28339511
e-mail: margriethansen77@hotmail.com

Deze activiteit maakt deel uit van