Nieuwe uitgave glossy LEEF! met dementie

Voorblad Leef

Stichting Zet heeft vanuit dementievriendelijk.nl dit voorjaar een nieuwe editie uitgebracht van glossy LEEF! met dementie. Een inspirerend tijdschrift voor en over mensen met dementie.

Het tijdschrift is voor het eerst uitgebracht in 2016 door Convivio Zorg. Daarna heeft Stichting Zet het magazine met trots overgenomen en ditmaal dus voor de derde keer uitgegeven. “We willen het taboe rondom dementie doorbreken en mensen met dementie een podium geven.”

Verhalen

In LEEF! met dementie staan verschillende persoonlijke en inspirerende verhalen over mensen met dementie, hun naasten en professionals. Ook staat er een column in van presentator en ambassadeur Meike de Jong en worden er boeken- en theatertips gegeven. Bij alle verhalen ligt de focus op wat iemand met geheugenproblemen nog wél kan.

De Brabantse afdelingen van Alzheimer Nederland staan ook met een gezamenlijk artikel in de glossy. Daarin vertelt casemanager Jeannette Robat over het belang van haar werk en wanneer je gebruik kan maken van een casemanager.

Het blad kan kosteloos worden aangevraagd via deze link: https://www.dementievriendelijk.nl/leef-met-dementie.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door