Op 21 december 2021 is onze gewaardeerde gespreksleider Phil Mutsaers met pensioen gegaan

Phil Mutsaers

Phil was als dementieconsulente vanaf de start van het Alzheimer Café Tilburg in september 2003 een van de gespreksleiders. Deze functie heeft zij 18 jaren met veel liefde en toewijding vervuld. Haar betrokkenheid bij de mensen met dementie en hun mantelzorgers werd door alle bezoekers zeer gewaardeerd. Phil stelde samen met anderen het programma samen, nodigde gastsprekers uit en was een graag geziene gesprekspartner. Al die tijd maakte de Geheugenwinkel van De Wever onderdeel uit van ons Caféprogramma. De Geheugenwinkel is in 2002 door Phil opgestart. In haar rol van coördinator is zij samen met haar collega-dementieconsulenten en een team van vrijwilligers van grote betekenis geweest voor mensen die op zoek zijn naar informatie over dementie.

Phil werd in het Alzheimer Café Tilburg van 8 maart 2022 nog even in het zonnetje gezet om haar te bedanken en onze oprechte waardering over te brengen.

De functie van gespreksleider in ons Café is inmiddels overgenomen door Heidi van Tuel en Laura Hoeksema. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met hen nog veel mooie Alzheimer Cafés in Tilburg kunnen organiseren.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door