UPDATE: Kerstlunch voor mantelzorgers bij Willem II en RKC Waalwijk wordt verplaatst

KPN Kerstlunch

UPDATE:

De kerstlunch is geannuleerd in verband met de COVID-maatregelen. Mantelzorgers die zich hadden aangemeld worden uitgenodigd voor een nieuwe datum.

 

Het KPN Mooiste Contact Fonds en Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant organiseren in december een geheel verzorgde kerstlunch voor mantelzorgers van mensen met dementie. De lunch vindt plaats op twee locaties in Midden-Brabant: in het voetbalstadion van Willem II in Tilburg en in het stadion van RKC Waalwijk.

Tijdens deze lunch kunnen de mantelzorgers genieten van entertainment, want er is een speciaal programma met muziek en spel. Natuurlijk is de kerstman ook present. En wie weet is er ook een (oud-)voetballer die iets komt vertellen. Het wordt een echt verwenmoment waarbij de mantelzorgers centraal staan.

Een groot team van vrijwilligers staat die middag klaar voor de ontvangst en zorgt ervoor dat het de mantelzorgers aan niets ontbreekt. Uniek aan deze actie is dat de mantelzorgers op kosten van KPN mogen aanschuiven. Per locatie is er plaats voor vijftig mantelzorgers. Zowel in Tilburg als in Waalwijk zijn er nog plekken vrij.

Aanmelden

Komt u uit de regio Tilburg of Waalwijk en bent u mantelzorger van iemand met dementie? Meld u dan aan voor deze speciale kerstlunch op woensdag 8 december (Waalwijk) of donderdag 9 december (Tilburg). Neem hiervoor contact op met Ria Wijnen via 06- 57528298 of r.wijnen@alzheimervrijwilligers.nl.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door