Word jij onze collega-vrijwilliger? Dit zijn onze vacatures

Vacatures afdeling december 2021

Dementie raakt steeds meer mensen: 1 op de 5 mensen krijgt dementie. Met 48 regionale afdelingen, 3.650 vrijwilligers en 22.000 collectanten is Alzheimer Nederland altijd in de buurt. Samen met donateurs en andere betrokkenen werken we aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Word vrijwilliger van onze afdeling Midden-Brabant en zet je direct in voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Op dit moment staan er meerdere vacatures open. Hieronder vind je een overzicht voor deze specifieke functies. Klik op de vacature voor verdere informatie en de mogelijkheid om te reageren.

Secretaris

Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter van onze afdeling en zorg je mede voor de voorbereidingen van de bestuursvergaderingen en het bewaken van de gemaakte afspraken. Het is aan jou om de informatie tussen jouw regio en het landelijke bureau te stroomlijnen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de vrijwilligers in jouw afdeling. Kortom: een functie waarin je onmisbaar bent voor de afdeling.

> Meer informatie en reageren

 

Kookclub coördinator

Alzheimer Nederland verzorgt samen met Resto Van Harte Tilburg een maandelijkse kookclub in de regio Midden-Brabant. In deze Onvergetelijke Kookclub koken en eten mensen met dementie en hun naasten gezamenlijk. Als Kookclub-coördinator ben je het aanspreekpunt voor het Kookclub-vrijwilligersteam. Je weet alles goed te organiseren en treedt op als verbinder tussen vrijwilligers, professionals en deelnemers van de Kookclub.

> Meer informatie en reageren

 

Kookclub vrijwilliger

Als Kookclub-vrijwilliger bereid je de kookavond voor door alle benodigde spullen klaar te zetten. Je ontvangt en begeleidt de bezoekers en maakt een gezellig praatje. Het bereiden van de maaltijd doen de bezoekers zoveel mogelijk zelf.

> Meer informatie en reageren

 

Communicatie & PR vrijwilliger

Als PR- en communicatievrijwilliger bij Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant maak je deel uit van de PR-werkgroep die de communicatie verzorgt. Samen houd je media en geïnteresseerden op de hoogte van onze activiteiten. Dit doe je via de website, onze andere online en offline kanalen, maar ook via de lokale pers en social media. Ook kun jij je creatieve ei kwijt in de communicatie via bijvoorbeeld onze digitale nieuwsbrief. Kortom: een functie waarin je de afdeling bekender maakt bij mensen met dementie.

> Meer informatie en reageren

 

Coördinator Alzheimer Café Heusden

Als coördinator van het Alzheimer Café Heusden zorg je voor de continuïteit en kwaliteit van jouw Alzheimer Café. Dit doe je samen met het team van betrokken vrijwilligers. Je verbindt vrijwilligers, bezoekers en professionals. Het Alzheimer Café Heusden wordt 10 keer per jaar gehouden op elke vierde donderdagavond van de maand in woonzorgcentrum Sint Janshof in Vlijmen. Het team van vrijwilligers ontvangt de bezoekers van het Café op een warme manier en zorgt ervoor dat alles op de Café-avond goed verloopt.

> Meer informatie en reageren

 

DVG-vrijwilliger in Midden-Brabant

Een DVG is een Dementievriendelijke Gemeenschap bestaande uit vrijwilligers en professionals. Zij zetten zich vanuit het DVG-netwerk actief in om bewoners, de wijk en gemeente dementievriendelijk te maken. Als DVG-vrijwilliger ben je actief in de rol van belangenbehartiger voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Je denkt ook mee over hoe Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant precies kan bijdragen aan het dementievriendelijk maken van de wijk of gemeente. Help jij mee om jouw wijk of gemeente dementievriendelijk te maken?

> Meer informatie en reageren

 

Alzheimer Café communicatie & PR vrijwilliger (Heusden & Waalwijk)

Als PR- en communicatievrijwilliger bij Alzheimer Café Waalwijk of Alzheimer Café Heusden zorg je dat media en geïnteresseerden op de hoogte zijn van de activiteiten van het Café. Dit doe je via onze online en offline kanalen, maar ook via de lokale pers. Je werkt samen met de gespreksleiders en coördinator van het Café. Bovendien weet jij precies op het juiste moment, met de juiste boodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht te komen.

> Meer informatie over de vacature in Heusden

> Meer informatie over de vacature in Waalwijk

 

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door