Alzheimer Café op maandag 14 september 2020 van start in Maasgouw!

Lokatie Alzheimer Café Maasgouw
Lokatie Alzheimer Café Maasgouw

Alzheimer Café binnenkort in Maasgouw!

Het aantal inwoners met dementie neemt de komende jaren fors toe. Ook in de gemeente Maasgouw is dit het geval. De verwachting is dat het aantal inwoners met dementie in 2025 naar verwachting met 26% stijgt. Daarom starten we in Maasgouw met een Alzheimer Café.

Alzheimer Café

Een Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Met een team van vrijwilligers en professionals worden de Alzheimer Cafés voorbereid en georganiseerd. Om het Alzheimer Café in Maasgouw te kunnen organiseren zijn we op zoek naar vrijwilligers die de avonden willen leiden, coördinatoren, gastheren- en vrouwen en vrijwilligers voor de communicatie/PR over deze avonden. Spreekt dit u aan: stuur dan een e- mail naar WMO- adviseur Bjorn Maessen via  M- nummer 06 52 66 95 65 of email- adres b.maessen@gemeentemaasgouw.nl

Datum, tijdstip en Locatie

De eerste bijeenkomst is gepland op maandag 14 september 2020 om 19.30 uur in De Herberg, Sintelstraat 23 in Maasbracht. De inloop start om 19.00 uur. U bent van harte welkom.

De officiele opening zal worden verricht door de Gouverneur van de Provincie Limburg, de heer Theo Bovens.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met WMO-adviseur Björn Maessen via 06 52 66 95 65 of b.maessen@gemeentemaasgouw.nl

Op www.gemeentemaasgouw.nl/alzheimercafe staat ook meer informatie over de opzet van de Alzheimer Cafés en de vrijwilligers die we zoeken.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door