Bert van Buggenum en Wil Hendricks fietsen voor Alzheimer Stichting naar Rome

Bert van Buggenum en Wil Hendricks fietsen voor Alzheimer Stichting naar Rome

Wil Hendricks en Bert van Buggenum fietsen voor de Alzheimer Stichting 2100 kilometer naar Rome

Wil Hendricks en Bert van Buggenum, beiden 65 jaar, zijn een uitdaging aangegaan van ruim 2100 kilometer fietsen en een aantal helse beklimmingen. Zij zijn 4 mei j.l. vertrokken uit Pey voor een fietstocht naar Rome. Hun doel is zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Alzheimer Stichting.

Fietsen voor de Alzheimer Stichting komt niet uit de lucht vallen. Beide mannen kregen in hun naaste kring te maken met dementie. Een familielid van Bert en de moeder van Wil zijn erdoor getroffen. Wat overheerst als naaste, is een gevoel van machteloosheid. Je kunt niks doen. Een persoonlijk en een familiedrama in één. En tevens een lot dat in de toekomst meer en meer leden van de babyboomers – generatie zal treffen. Vandaar dat Wil en Bert aan ’t fietsen zijn voor de Alzheimer Stichting.

Wie de twee mannen tijdens een toch wil volgen, zie de website

www.wil-bert-peij-rome-2018.reislogger.nl

Na aanmelding kan men regelmatig een verslag en foto’s van de reis verwachten. Wie het duo financieel wil steunen, kan een bijdrage storten op rekening NL13INGB0000002502 t.n.v. Stichting Alzheimer Nederland. Gebruik daarbij donatiekenmerk ‘ Wil+Bert Rome ‘ in de omschrijving.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door