Stimulans voor het brein, het hart geraakt!

RAAK! is een gratis kunst- en cultuurprogramma voor thuiswonende mensen met dementie én hun partner, mantelzorger, (klein)kind, familielid of vriend. Met kunst onbezorgd genieten van en met elkaar. In het hier en nu. RAAK! start 5 april 2022 bij RICK in Weert. Op 22 maart 2022 is er een gratis open dag. 

Leren leven met dementie betekent een grote verandering voor de persoon zelf en zijn of haar omgeving en mantelzorger. Bezig zijn met kunst helpt om even los te komen van alle onzekerheid, zorgen en de dagelijkse inspanningen die een dergelijke situatie met zich meebrengt.

Met RAAK! genieten jullie samen bij RICK elke week van kunst- en cultuur. Het luisteren naar muziek. Het kijken naar toneel of dans. Om te ervaren én om samen te ondernemen. Zoals zelf verhalen vertellen over vroeger bijvoorbeeld. Of bewegen op muziek, tekenen en schilderen. Er is nog zoveel samen te ontdekken.

[video: https://youtu.be/NZCF0KsHRdw]

Open dag
Maak kennis met het programma en de begeleiders op dinsdag 22 maart van 14:00 – 16:00 uur. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door