Vacatures Algemene Bestuursleden afdeling Midden Limburg

Afbeelding verwijderd.

In Limburg lijden 18.000 mensen aan een vorm van dementie.

De besturen van de vijf Limburgse afdelingen van Alzheimer Nederland werken samen om Limburg dementievriendelijker te maken. We organiseren  Alzheimer Cafés en verzorgen informatiebijeenkomsten voor mensen met (beginnende) dementie. Rondom Wereld Alzheimer Dag, organiseren we activiteiten. Het bestuur is gesprekspartner en heeft een stem bij het tot stand komen van het aanbod van zorg en ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten.

Voor onze afdeling Midden-Limburg zoeken wij

Algemene bestuursleden en een secretaris

Als bestuurslid weet je met overtuiging de visie van de afdeling Midden Limburg uit te dragen. Heb je affiniteit met mensen met dementie en hun mantelzorgers en wil je opkomen voor de belangen van mensen met dementie? Vind je het realiseren van een dementievriendelijke samenleving ook van belang? Dan pas jij bij ons! Als secretaris zoeken wij iemand die ook de inkomende en uitgaande post wil verzorgen, afdelingsvergaderingen plant/notuleert en ook zorgt voor een goede administratie van vrijwilligersgegevens van de afdeling. Past een van bovenstaande profielen bij jou ? Dan willen we met je in gesprek.

Wij bieden aan:

Ø  een inspirerende en zinvolle bestuursfunctie

Ø  ondersteuning vanuit de landelijke organisatie

Ø  gratis trainingen en workshops

Ø  vergoeding van gemaakte kosten

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de functie, dan kunt u contact opnemen met dhr. Wil Velding; wilvelding@gmail.com, 06-83 79 63 75, of mw. Ilse Nevels (ejm.nevels@landvanhorne.nl). Een uitgebreide functiebeschrijving kunt u nalezen op de website van Alzheimer Nederland. Wij zien graag uw reactie tegemoet.

Deze pagina maakt deel uit van