Webmaster

Omschrijving

Alzheimer Nederland

Dementie raakt steeds meer mensen. 1 op de 5 mensen krijgt dementie. In Nederland zijn momenteel 290.000 mensen met deze ziekte. De verwachting is dat dit aantal in 2040 zal zijn verdubbeld. Met 48 regionale afdelingen, 3650 vrijwilligers en 22.000 collectanten zijn we altijd in de buurt. Samen met vrijwilligers, donateurs, collectanten, onderzoekers, bedrijven en andere betrokkenen werken we aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Regionale Afdeling

Je gaat aan de slag bij de afdeling Midden- Limburg.  We werken we hard om onze regio dementievriendelijk te maken. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat we mensen in de buurt ondersteunen. Ze behartigen hun belangen, geven voorlichting en organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen.   

Wat mag je van ons als Alzheimer Nederland verwachten 

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel.

Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in beleid serieus.

Jouw rol

Als webmaster heb je geen ICT-achtergrond nodig. Zo lang je handig bent met het plaatsen van content op websites en social media weet jij bij ons je weg als webmaster wel te vinden. Je houdt je dan ook vooral bezig met de vulling van de website en social media platforms binnen je eigen regio. Actueel nieuws en belangrijke informatie zijn dankzij jou vindbaar én zichtbaar voor zowel mensen met dementie als vrijwilligers én professionals in de regio. De tijdsbesteding kan per week verschillen. Dit is mede afhankelijk van de grootte en samenstelling van het bestuur en de regio. Je mag uitgaan van ca. 2 – 4 uur per week. 

Dus ben jij iemand die:

  • Handig is met websites en social media platforms? 
  • Creatief is met taal én beeld?
  • Het leuk vindt actief informatie te verzamelen en te delen met mensen met dementie en hun naasten?

We komen graag met je in contact 

Wil je graag nader met ons kennismaken? Ga dan naar

www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-limburg

Je mag verwachten dat we binnen 2 weken contact met je opnemen.

Toch liever eerst wat meer informatie? Bel of mail dan Wil Velding, secretaris van de afdeling Midden- Limburg  op 06 83 79 63 75 of via de mail op: wilvelding@gmail.com

Deze pagina maakt deel uit van