Nieuwsbrief december 2020

Een vederlicht 2021

Beste mensen,

December, de laatste maand van het jaar.

De maand van terugblikken en vooruit wensen. De maand van zuchten, samen willen zijn en van waar blijft de tijd? Tweeduizendtwintig een jaar als geen ander, een jaar van pas op de plaats, teruggeworpen tot een kleine wereld met hoop op een grote. Dierbaren geboren, dierbaren verloren, overwinningen klein gevierd, dalen verkend, verloren gevoeld en hoop zien gloren aan de horizon. Ieder in zijn of haar eigen wereld. Ieder op zijn of haar eigen manier, passend bij het moment dat te pas en te onpas ons op onze weg voor de voeten kwam. Zo aan het begin van de laatste maand van dit jaar, kunnen we eigenlijk ook moedig ademhalen WANT: We hebben het toch allemaal maar gedaan! We hebben dit jaar bijna volbracht en hopelijk heeft ieder van u nog de kracht om de sprong te wagen naar het nieuwe jaar.

U zult het wel met ons eens zijn: met 2020 zijn we zo onderhand wel helemaal klaar! Uit de grond van ons hart wensen wij u in ieder geval: Hopelijk zullen we elkaar in het nieuwe jaar weer snel bij één van de Alzheimer Cafés bij u in de buurt kunnen ontmoeten.

Kunt u niet zo lang wachten of heeft u een persoonlijke vraag, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Anneke Rensing (06 22 37 25 53) Liesbeth Rijk ( 06 22 81 15 73 ) of Nel van Ockenburg (06 364643 54 ) Voor nu wensen we u veel kracht. Houd moed, zorg goed voor uzelf en uw naasten en blijf gezond!

Vriendelijke groeten van alle vrijwilligers van de Alzheimer Cafés in Schagen, Den Helder, Texel en Hollands Kroon!

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door