Het bestuur van Noord-Kennemerland hoopt op korte termijn twee nieuwe bestuursleden te vinden om de gelederen te versterken. Het zou héél fijn zijn als één van deze twee bestuursleden de functies van algemeen bestuurslid en webmaster zou willen combineren.

Onze regionale afdeling organiseert activiteiten op het gebied van ondersteuning en belangenbehartiging voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van Alzheimer Cafés in Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond aan Zee, Schoorl en Heiloo en lotgenotengroepen in Alkmaar, Heerhugowaard en Heiloo. Ook heeft Heerhugowaard nog het Alzheimercafé JOIN voor jonge mensen met dementie en hun naasten.

In het kader van Wereld Alzheimer Dag (21 september) worden door onze regio jaarlijks activiteiten georganiseerd.

Wat verwachten we?

  • Je verricht werkzaamheden en activiteiten die voortvloeien uit het activiteitenplan van de afdeling.
  • Je behartigt de belangen van mensen met dementie en hun naasten, en je draagt de standpunten van Alzheimer Nederland actief uit.
  • Je denkt mee in het ontwikkelen van het beleid en de activiteiten van je afdeling en bent actief in de uitvoering ervan.

Als algemeen bestuurslid in combinatie met de functie van webmaster draag je bij aan een goede informatievoorziening op onze regiopagina.

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Als je het bovendien leuk vindt om samen te werken met de andere vrijwilligers in het bestuur, dan komen we graag met je in contact.

Wat bieden we?

Alzheimer Nederland biedt trainingen en bijeenkomsten gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering aan. Reiskosten worden vergoed. Je ontvangt maandelijks de digitale nieuwsbrief en het vrijwilligersnieuws in je mailbox.

Deze pagina maakt deel uit van