DANK JE WEL vrijwilligers afd. Noord-Kennemerland

Bedankje vrijwilligers AlzheimerNL afd. Noord-Kennemerland

Gelukkig het mag weer! Bedanken en elkaar weer ontmoeten.

Vrijdag 24 september 2021 was het eindelijk zover. Na 1,5 jaar weer een samenkomst hebben met de vrijwilligers van de afdeling Noord-Kennemerland en hun bedanken voor hun inzet. 

De afdeling heeft met nieuwsbrieven de vrijwilligers op de hoogte gehouden van al wat er gaande was. En door middel van de nieuwsbrieven de vrijwilligers mee te nemen in alle veranderingen. De secretaris had het er druk mee. Wel een leuke avond organiseren en dan toch weer moeten afzeggen, bijeenkomsten moeten annuleren enz. Eindelijk kwam er groen licht vanuit Den Haag en het bestuur heeft direkt gereageerd en zie daar: Bedankje vrijwilligers in "De Rijpereilanden"

Vrijwilligers genieten van theatergroep Dementiepodium met "De Verrassing". Prachtig en indrukwekkend. De acteurs bleven nog even nazitten en onder het genot van een hapje en drankje werd er nagepraat.

En dan was er nog wat deze avond toch? Het vieren van het 20-jarig bestaan van de afdeling. Hoe is deze 20 jaar verlopen? Daar kan maar 1 antwoord opgeven en dat is onze vertrekkende vrijwilliger Riet Steenhoek. Gestart bij het Alzheimer Cafe Alkmaar , heel lang terug, en uiteindelijk het gezicht geworden van Heiloo. Organiseren van uitjes, begeleiden van lotgenotengroepen enz. Voor velen een lichtpuntje vooral in coronatijd. 

Het was een fijne en zinvolle avond met een lach en een traan. Ieder kreeg een pollepel mee naar huis. "Restaurant Misverstand" ook bij afdeling Noord-Kennemerland? Wie weet ........

   

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door