Home Instead Thuisservice tekent partnerschap met Alzheimer Nederland.

Home Instead Thuisservice tekent partnerschap met Alzheimer Nederland
Home Instead Thuisservice tekent partnerschap met Alzheimer Nederland

“Met veel trots kondigt Gerjoke Wilmink, Directeur-bestuurder Alzheimer Nederland, het waardevolle partnerschap aan tussen Alzheimer Nederland en Home Instead Nederland. In dit partnerschap versterken we elkaar in het creëren van een uniek online bijscholingsprogramma via dementie.nl. Zo dragen we samen bij aan nog betere zorg voor mensen met dementie.’’

Hoe het beter en anders kan

Zowel Home Instead als Alzheimer Nederland hebben een rijke geschiedenis en oorsprong in denken ‘hoe het beter en anders kan’. Via het platform dementie.nl gaat Home Instead met Alzheimer Nederland de samenwerking aan om een actueel en vernieuwend bijscholingsprogramma op te zetten. Op het huidige opleidingsprogramma voor CAREGivers van Home Instead, waar omgaan met dementie een belangrijk onderdeel van is, wordt er gekeken naar een verdere aanvulling met verdieping op specifieke thema’s..

“In dit partnerschap zie ik onze gemeenschappelijke gedrevenheid om dichtbij mensen met dementie en hun naasten te staan en hen met alle mogelijkheden die er zijn te ondersteunen in hun dagelijks leven.” – Otto Mak, Directeur Home Instead Nederland.

 

18 september 2021 2bike4alzheimer !

Home Instead start het partnerschap met de deelname aan 2bike4alzheimer waar maar liefst meer dan 100 deelnemers van verschillende Home Instead vestigingen aan zullen deelnemen! De fietstocht op 18 september 2021 steunt het onderzoek naar diagnose, preventie, behandeling van dementie en betere zorg voor mensen met dementie.

Wist u dat afd. Noord-Kennemerland en afd. West Friesland zeker weten dat er enkele vrijwilligers vanuit de afdelingen mee zullen fietsen. Kan ook niet anders want de directeur van Home Instead Alkmaar en Hoorn is vrijwilliger bij Alzheimer Nederland.

Wij wensen alle deelnemers aan 2bike4alzheimer veel succes en fietsplezier.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door