Alzheimer Café Regio ’t Groene Woud op maandag 28 juni 2021

Het Alzheimer Café Regio ’t Groene Woud nodigt u van harte uit om elkaar in 2021 weer te ontmoeten. In het afgelopen jaar konden onze bijeenkomsten door de corona-crisis niet doorgaan. Ook nu is het nog steeds niet veilig en haalbaar met grotere groepen bij elkaar te komen. Wij gaan werken met een kleinschalige bijeenkomst, waarbij het lotgenotencontact en de uitwisseling van ervaringen met elkaar centraal staan. Uiteraard onder begeleiding van deskundige en professionele gespreksleiders. Op deze manier hopen wij onze doelgroep - de mensen met dementie en hun naasten - te bereiken en een veilige ontmoetingsplaats te kunnen bieden. De situatie omtrent het coronavirus en de bijbehorende richtlijnen van de overheid zijn leidend. Daarom wordt mogelijk tijdelijk uitgeweken naar een afwijkende locatie in Schijndel en kan het tijdstip iets worden aangepast.

De bijeenkomst staat gepland op maandag 28 juni. De café-avonden in deze periode zijn strikt bedoeld voor mensen met een dementie en hun directe relaties.

Vooraf aanmelden via Welzijn De Meierij is noodzakelijk om een bijeenkomst te mogen bezoeken.

Telefoonnummer: 073-5441400. Alzheimer Café Regio ’t Groene Woud neemt dan contact met u op. U hoort dan of de bijeenkomst voor u doorgaat en zo ja, op welke locatie en tijdstip. Als er teveel aanmeldingen zijn of als een bijeenkomst niet door kan gaan, dan kunt u tijdens dat contact toch uw vragen kwijt. Alzheimer Café Regio ’t Groene Woud zal u dan op een andere manier gaan helpen.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door