Mannensociëteit in Uden

Ontmoetingsplein MuzeRijk
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
Nederland

Plan Route

51.6707935, 5.6164979

De bijeenkomsten van de Mannensociëteit zijn speciaal voor mannen met geheugenproblemen en worden begeleid door een aantal bevlogen mannen, die ook van gezelligheid houden. Henk van Zutven, Wim Westdijk en Walter Loeffen zijn drie van hen: “Wat wij zoal doen? Dat laten wij vooral afhangen van de vraag. De ene keer zullen dat ‘mannendingen’ zijn. Denk aan biljarten, een kaartje leggen of gewoon wat met elkaar praten en iets drinken. De planning is om de andere bijeenkomst samen een activiteit te ondernemen. Met mooi weer zoeken we de buitenlucht op, bijvoorbeeld midgetgolf of jeu de boules en tijdens de koude wintermaanden denken we aan een museumbezoek.” De sociëteit staat open voor suggesties van deelnemers en/of mantelzorgers. Bij uitstapjes kunnen de dagen en het tijdstip – in overleg met de deelnemers - afwijken. 

Deelname is in principe gratis. Wel wordt er per keer een vast bedrag van € 7,50 in de pot gestopt voor consumpties. In geval van overschot worden hiermee eventuele entreekosten betaald.

U wordt verzocht bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Dat kan weer af nadat we zijn gaan zitten (op anderhalve meter afstand).

Aanmelden kan via (06) 54 76 22 35 of noordoostbrabant@alzheimervrijwilligers.nl 

Deze activiteit maakt deel uit van