Omgaan met gedragsverandering.

Het klooster (let op! via ingang aan de achterkant)
Deken van Miertstraat 8
5461 JN Veghel
Nederland

Plan Route

Veranderingen in het gedrag van mensen met dementie zijn vaak niet te begrijpen en zorgen voor veel verdriet en machteloosheid. Hoe ga je om met boosheid of achterdocht? Of met iemand die niets wil? Wat kun je dan het beste doen? Er wordt uitleg en advies gegeven over het omgaan met onbegrepen gedrag.

AANMELDEN
Het is (voorlopig) noodzakelijk dat u zich aanmeldt: Dat kan tot 12.00 uur op de datum van het Alzheimercafé door te bellen naar: ONS welzijn: 088-3742525 of een e-mail te sturen naar: noordoostbrabant@alzheimer-nederland.nl

Maatregelen volgens het RIVM:
- Aanmelden noodzakelijk.
- Maximaal 30 personen.
- Anderhalve meter afstand houden.
- Registratie aan de deur.
- Gezondheidscheck aan de deur.
- Maar het allerbelangrijkste is: Blijf thuis als u verkoudheids- of griepklachten heeft, mensen in uw huishouden klachten hebben of mensen om u heen positief op Corona zijn getest.

Let op! Ingang aan de achterkant van het klooster!
De zaal is te bereiken door vanaf de Deken van Miertstraat, rechtsaf De Hermey in te gaan, dan linksaf Burgemeester de Kuijperlaan in, vervolgens rechtsaf Molenbeemden in, vóór het rouwcentrum en na de begraafplaats, de ingang Zusters Franciscanessen te nemen en via de kloostertuin vindt u de ingang aan de achterkant.

Een plattegrond met routebeschrijving voorzien van foto's wordt ook meegestuurd bij de bevestigingsmail.

Deze activiteit maakt deel uit van