Wandelen met Armslag

't Bomenpark
Vorsselweg 3
5384 RW Heesch
Nederland

Plan Route

51.7311652, 5.5584686

Wandelen met Armslag is een activiteit van ONS welzijn bedoeld voor mensen die getroffen zijn door vergeetachtigheid, de ziekte van Alzheimer of een vergelijkbaar ziektebeeld. Voor mensen die altijd actief waren, graag wandelden, graag de natuur in gingen. Maar ook mantelzorgers of een andere begeleiders zijn van harte welkom. We gaan samen met de mensen met dementie, met mantelzorgers én met vrijwilligers de natuur in. Er zijn verschillende routes, variërend van een half uur tot anderhalf uur lopen en de korte route is ook rolstoeltoegankelijk.

Bewegen is goed voor ouderen, dus ook voor mensen met dementie! Onderzoek heeft uitgewezen dat samen bewegen de stemming van mensen met dementie positief beïnvloedt. Bovendien is wandelen in de natuur erg rustgevend en ontspannend, óók voor mantelzorgers.

Een aantal vrijwilligers en één van de consulenten van Armslag zijn aanwezig en wandelen mee. Aanmelden is niet nodig; het gaat altijd door. Iedereen zorgt zelf voor vervoer en betaalt zelf de consumpties.

Kosten
Deelname aan de wandeling is gratis. Om 10.00 uur is er de mogelijkheid om (op eigen kosten) een kop koffie te drinken in het Bomenpark.

Informatie
Als u meer informatie wenst over het wandelen met Armslag dan kunt u contact opnemen met coördinator Ineke Hosli, tel. (0412) 45 26 99, email: iwmhosli@hetnet.nl.

Deze activiteit maakt deel uit van