Wandelgroepen

Natuurlijk Bewegen Barneveld

Afdeling Noordwest-Veluwe van Alzheimer Nederland organiseert in samenwerking met steunpunt Mantelzorg, Welzijn Barneveld en IVN Barneveld, twee keer per maand wandelingen. U kunt elke 2e en 4e woensdag van de maand meewandelen in de omgeving van Het Schaffelaar Erf. Om 09.30 en 12.00 wordt er gestart en geëindigd met koffie of thee ( €2,00 pp).

Deze wandelingen zijn bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Vrijwilligers begeleiden de groep en IVN natuurgidsen vertellen over de natuur. Het is een mooie manier om contact met elkaar te leggen en ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom om een keer mee te wandelen. Meld u van te voren even aan bij één van de begeleiders.

Contact: 
Grieke Dekker | 0342-423460 of 0681236300 | g.dekkeroskam@upcmail.nl
Ine van Maren | 033-2778813 | vanmaren.ine@gmail.com
Adres Het Schaffelaar Erf: Stationsweg 2A t/m H, 3771 VH Barneveld

Natuurlijk bewegen Nijkerk

Regelmatig bewegen heeft een positieve uitwerking op de gezondheid en is leuk om te doen. Natuurlijk Bewegen biedt naast mooie wandelingen door de natuur, ook beweging, ontmoeting en ontspanning. De wandelingen, onder begeleiding van vrijwilligers, worden 2 keer per maand georganiseerd op de eerste en derde donderdag van de maand van 10.00 -12.00 uur. Natuurlijk Bewegen is vooral bedoeld voor mensen met geheugenproblemen, beginnende dementie, of mogelijk ander hersenletsel en hun mantelzorgers. De mantelzorgers zijn dan even geen verzorgers, maar wandelen met elkaar en wisselen ervaringen uit. De locatie vanwaar de wandelingen vertrekken is: Boerderijcamping De Maaneschijn, Kamersteeg 3a in Nijkerk. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. De wandelingen zijn gratis; de consumpties tegen betaling
Natuurlijk Bewegen
Boerderijcamping De Maaneschijn Kamersteeg 3a, 3862 PJ Nijkerk
1e en 3e donderdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur
Aanmelden niet nodig.

Deze pagina maakt deel uit van