Wat hebben mantelzorgers in Oldebroek nodig?

Wat hebben Mantelzorgers in Oldebroek nodig?

De bijeenkomst is bedoeld voor mantelzorgers uit Oldebroek en vrijwilligers en professionals die hen ondersteunen

Mantelzorgers zijn bijzonder waardevol. Misschien hebt u dat ook persoonlijk ervaren. Als mantelzorger bied je vaak met liefde en plezier zorg aan een dierbare. Als de zorg langer duurt of intensiever wordt dan kan dit soms zwaar zijn. Dan kan het fijn zijn om een steuntje in de rug te krijgen, zodat het bieden van de hulp beter vol te houden is. De gemeente Oldebroek wil mantelzorgers deze steun bieden. Maar wat is dan belangrijk? Wat helpt echt?

Wij hebben u nodig

Om daar achter te komen, hebben wij u nodig. Wij willen graag met u als mantelzorger of als persoon die contact heeft met mantelzorgers in gesprek. Op die manier krijgen wij de behoefte van mantelzorgers beter in beeld. En, ons belangrijkste doel, ervoor zorgen dat de ondersteuning voor de mantelzorger beter is afgestemd op de wensen en behoeften bereiken.

Voor: mantelzorgers en iedereen die contact heeft met mantelzorgers
Datum: dinsdag 14 september 2021 van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: de Zwikmeule, Stouwdamsweg 4 in Oldebroek

Wij nodigen u daarom van harte uit om naar de bijeenkomst hiervoor te komen. Helpt u ons om de ondersteuning aan mantelzorgers te verbeteren? Dan zien wij u graag op 14 september!

Aanmelden en meer informatie

Graag willen wij weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen in verband met het hanteren van de coronamaatregelen. Wilt u zich daarom aanmelden?
Vanwege Corona kunnen we echter maar een beperkt aantal deelnemers kwijt en onze voorkeur gaat uit naar de mantelzorgers uit Oldebroek zelf en vrijwilligers en professionals die ervaring hebben met Oldebroekse mantelzorgers. 
Dit kan tot en met 12 september 2021 bij Marijke Zaalmink via mzaalmink@oldebroek.nl. Voor informatie kunt u terecht bij Mariette Klein Kranenberg via vraag@mariettemaakt.nl of bel 06 44 21 33 33.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door