Alle activiteiten Alzheimer Trefpunten en Café tot januari 2022 afgelast

Wit veld met geel vlak met daarin tekst: Geannuleerd to januari 2022 en wit met zwart logo met de tekst Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Gelderland
Geannuleerd tot januari 2022

Tijdens de bestuursvergadering van afdeling Oost-Gelderland hebben we besloten om alle geplande activiteiten voor de Alzheimer Trefpunten en Café te annuleren. We hebben als bestuur ruim stilgestaan bij deze afweging. De noodzaak om bij elkaar te kunnen komen voor mensen met dementie en hun dierbaren, herkennen wij. We willen er kunnen zijn met onze laagdrempelige bijeenkomsten. Toch hebben we besloten alle activiteiten voor deze maand te annuleren.

Veiligheid gaat vóór

Al onze Trefpunten en het Café vinden plaats op vaste momenten in de maand. 4 van de 5 op een avond, 1 op een ochtend. 's Avonds zijn geen bijeenkomsten mogelijk. De maatregelen voor de avondlockdown zijn genomen om de contacten te beperken en daarmee de aantallen besmettingen omlaag te krijgen. Door "gebruik" te maken van de mogelijkheden van het verzorgen van de activiteiten overdag, geven we het virus alsnog kans om onder onze bezoekers en vrijwilligers te verspreiden. Met de nieuwste coronavariant, is de situatie nog onzekerder en wij willen onze bezoekers en vrijwilligers daar niet aan blootstellen.

Hoezeer wij er ook willen zijn voor u, voor de mensen met dementie en voor hun dierbaren.

DementieLijn

Heeft u een vraag over dementie of behoefte aan een luisterend oor? Bel dan gratis de DementieLijn: 0800-5088. 

Lees meer over de DementieLijn

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door