Alzheimer Café communicatie & PR vrijwilliger

Alzheimer Trefpunt Doetinchem

Regionale Afdeling

Je gaat aan de slag bij het Alzheimer Trefpunt Doetinchem van de afdeling Oost-Gelderland. We werken we hard om onze regio dementievriendelijk te maken. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat we mensen in de buurt ondersteunen. Ze behartigen hun belangen, geven voorlichting en organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen.   

 

Wat mag je van ons als Alzheimer Nederland verwachten 

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel.

Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in beleid serieus.

 

Jouw rol

Als Alzheimer Trefpunt Communicatie en PR-vrijwilliger zorg je ervoor dat de activiteiten van jouw trefpunt volop onder de aandacht komen in jouw regio. Dit doe je via onze eigen on- en offlinekanalen, maar ook via de lokale pers. Je weet precies op het juiste moment, met de juiste boodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht te komen. Jij vult de nieuwsbrief voor de bezoekers van het Alzheimer Trefpunt met interessante content. Je onderhoudt ook goede contacten met lokale en regionale journalisten. Per week kan de tijdsbesteding verschillen. Ga uit van ca. 2 - 4 uur per week.

 

Dus ben jij iemand die:

  • Kennis heeft van de diverse online communicatiemiddelen? 
  • Kennis heeft van journalistiek/ PR?  
  • Weet hoe je social media het best kunt inzetten? 
  • Creatief is met beeld en taal? 


We komen graag met je in contact 

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Kijk dan ook eens naar onze overige vacatures op https://www.alzheimer-nederland/regios/oost-gelderland

 

Toch liever eerst wat meer informatie? Bel of mail dan Koos van der Hulst, secretaris van de afdeling Oost-Gelderland op 06-14383657 of via de mail op: oostgelderland@alzheimervrijwilligers.nl. 

Deze pagina maakt deel uit van