Alzheimer Trefpunt Doetinchem weer open met Soorten dementie

Grand Café Groeskamp
Koopmanslaan 3
7005 BK Doetinchem
Nederland

Plan Route

51.9510507, 6.3045401

Op 12 oktober kan het Alzheimer Trefpunt Doetinchem haar vaste en nieuwe bezoekers weer gaan verwerlkomen in Grand Café Groeskamp in Doetinchem. Tijdens dit eerste Alzheimer Trefpunt staan de soorten dementie op de agenda. Welke soorten dementie zijn er en wat zijn de verschillen? Een professional legt dit uit.

Alzheimer Trefpunt uitgelegd

Het Alzheimer Trefpunt is een plek voor mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en andere belangstellenden om elkaar te ontmoeten. Tot voor kort kende u het Alzheimer Trefpunt van Doetinchem misschien als Alzheimer Café. U kunt tijdens het Alzheimer Trefpunt, net zoals voor de coronapandemie in het Alzheimer Café, in gesprek met lotgenoten, vragen stellen aan professionals en tips en ervaringen delen.

Tijdens de informele bijeenkomst krijgen de bezoekers informatie over dementie en kunnen zij ideeën en ervaringen uitwisselen. De bijeenkomst begint met een lezing of interview met betrokkenen, daarna kunnen de bezoekers ervaringen, tips en ideeën met elkaar delen.

Coronarichtlijnen

We volgen de coronarichtlijnen van het RIVM zodat we de bijeenkomsten veilig kunnen laten plaatsvinden. We zullen u bij binnenkomst informeren over de maatregelen op de locatie.

 

Deze activiteit maakt deel uit van