Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde - Feestdagen en dementie

Cultureel Centrum Den Diek (ingang achterom)
Dijkstraat 30
7131 DP Lichtenvoorde
Nederland

Plan Route

51.987164, 6.572391

Kerstborrel en tips en adviezen voor de feestdagen


Het laatste Alzheimer Trefpunt van dit jaar, staat in het teken van de feestdagen. En dat doen we met een kerstborrel!

Kerstmis en de jaarwisseling zijn traditiegetrouw dagen die we graag samen met familie en vrienden vieren. Maar voor veel familieleden en mensen met dementie zijn de feestdagen een stressvolle tijd. Heidi Nusselder komt als gastspreker naar het Alzheimer Trefpunt en geeft tips om de feestdagen voor iedereen zo leuk mogelijk te maken.

Alzheimer Trefpunt uitgelegd

Het Alzheimer Trefpunt is een plek voor mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en andere belangstellenden om elkaar te ontmoeten. Tot voor kort kende u het Alzheimer Trefpunt van Lichtenvoorde misschien als Alzheimer Café. U kunt tijdens het Alzheimer Trefpunt, net zoals voor de coronapandemie in het Alzheimer Café, in gesprek met lotgenoten, vragen stellen aan professionals en tips en ervaringen delen.

Tijdens de informele bijeenkomst krijgen de bezoekers informatie over dementie en kunnen zij ideeën en ervaringen uitwisselen. De bijeenkomst begint met een lezing of interview met betrokkenen, daarna kunnen de bezoekers ervaringen, tips en ideeën met elkaar delen.

Locatie Den Diek, kom achterom

Het Alzheimer Trefpunt kunt u vinden in Cultureel Centrum Den Diek in Lichtenvoorde. Den Diek is te vinden aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde, maar de inging bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Parkeren kan ook aan de achterzijde of op de parkeerplaats van de Hamalandhal die achter Den Diek te vinden is.

Kom dus gewoon achterom, zoals we gewend zijn in de Achterhoek!

De ingang van cultureel centrum Den Diek. Buiten, gebouw met glazen schuifdeuren en groen logo van Cultureel Centrum Den Diek, aan een pleintje met stoeptegels en een picknicktafel

Coronarichtlijnen

We volgen de coronarichtlijnen van het RIVM zodat we de bijeenkomsten veilig kunnen laten plaatsvinden. We zullen u bij binnenkomst informeren over de maatregelen op de locatie.

 

Deze activiteit maakt deel uit van